Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 10 september 2015

Workshop Art jounal technieken

Welkom weer iedereen op ons blog.

Met trots kan ik weer een workshop aankondigen. We gaan aan de slag met mediums, verf, stempels, inkt, ... om een echte art journal pagina te maken.


Jullie leren verschillende technieken en krijgen veel tips om van een Art journal pagina een waar kunstwerk te maken. 
In de voormiddag werken we volgens een voorbeeld. In de namiddag zijn jullie vrij om te werken aan jullie eigen Art Journal pagina en worden jullie hierin begeleid indien je dit wenst. U mag ook uw eigen materialen meebrengen, die al zolang in de kast staan en waarvan je niet meer weet waarom je ze kocht of waarvoor ze precies dienen. Bedoeling is dus dat al jullie materiaal ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Het is echter niet verplicht om je eigen spullen mee te brengen, alles zal ook voorzien zijn. Maar dit is de ideale moment om die vergeten aankopen werkelijk te gebruiken of om te vragen waarvoor ze ook alweer kunnen dienen. 

De workshop zal doorgaan op Zaterdag 10 oktober van 11u tot +/- 17u. Prijs voor deelname is €42,50. Hierin zitten al de materialen, lunch en drank gedurende de ganse dag inbegrepen. 

Om iedereen de kans te geven om in te kunnen schrijven en de nodige regelingen te kunnen treffen voor kinderopvang en dergelijke zullen jullie pas kunnen inschrijven vanaf woensdag 16 september om 20.00u. Hiervoor komt nog een herinnering op ons blog en facebook groep. Zet deze datum alvast in je agenda als je wil deelnemen. Inschrijvingen die binnenkomen voor deze datum en uur worden niet aanvaard. 

Plaatsen zijn beperkt, inschrijvingen kan vanaf 16 september 20.00u enkel op dit e-mail adres: 
info@cartnscrapart.eu Mails worden behandeld in volgorde van ontvangst. 

1 opmerking: