Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 22 september 2015

Vlinder tag

Hoi iedereen,

Het is weeral einde september. De zomer loopt op z'n eind. Het wordt stilletjes aan wat kouder. Af en toe kunnen we nog genieten van een heerlijk zonnetje. Om nog een beetje terug te denken aan die heerlijke zomer heb ik een kaartje gemaakt in het vrolijke roze. Bij zomer horen natuurlijk ook vlindertje.De achtergrond is gekleurd met de Izink in de kleur Orchid. De randjes zijn aangezet met distress inkt, gathered twigs. De vlinders zijn eerst op het kaartje gestempeld. Nadien nog eens op papier dat weer gekleurd is met I zink, orchid. Om deze te laten vliegen heb ik de vleugels een beetje omgebogen. Alleen het lijfje is vast geplakt. 

Een veiligheidsspeld is ingesmeerd met gesso. Hiermee kan je de voelsprieten en het lijfje maken.

Hier en daar heb ik met de stempel Net en wire van finnabair een beetje details aangebracht. Dit is met inkt van adirondack in de kleur eggplant.

Met een gewone nietmachine heb een aantal stukjes film strip van ranger vast geniet.

Als laatste heb ik een stukje crinkle ribbon van ranger gedoopt in de I zink opaline en orchid. Deze is bijeen gebonden met eens stukje ijzerdraad. Hierdoor zit ook een veiligheidsspeldje met daaraan een labeltje. Het is een klein stempelafdrukje uit de reeks summer lovin van joy crafts.

Nu kunnen we afscheid nemen van de zomer. Laat de herfst maar komen.


Groetjes Sofie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten