Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 17 oktober 2015

Kerstkaartjes met Studio Light stansvellen

Hallo iedereen,


ondanks dat het nog maar oktober is, ben ik toch al maar begonnen aan kerstkaartjes.  Nu heb ik de tijd om gewoon af en toe wat kaartjes te maken in plaats van opeens heel erg veel (en dan steekt het soms wat tegen).

Toen ik de nieuwe stansvellen van studiolight in het oog kreeg onlangs, werd ik helemaal verliefd op de kleurencombinatie : grijs, appelzeeblauwgroen en bruin.

Om te laten zien hoe makkelijk je daar kerstkaartjes mee kan maken, toon ik jullie 4 verschillende modelletjes die ik op 1 dag maakte.  Buiten cardstock heb ik hier en daar iets toegevoegd, meer niet, een koordje, een bedeltje, wat washitape, een tekststempeltjes, ...  Ik heb ook de Wink of Stella glitterpen gebruikt voor dat extra beetje glitter, maar dat zie je helaas niet op de foto's.

Sorry voor de slechte foto's, maar met dat grijze weer lukken ze me niet beter.  Maar de kaartjes staan ook in de winkel, dus daar kan je ze "in real life" bekijken.


Creatieve groetjes van Marijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten