Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 8 juli 2016

Workshops najaar 2016

Welkom op ons blog. Hopelijk kunnen jullie even genieten van die lekker zomerse dagen die we nu toch nog krijgen.
Omdat veel mensen er al naar gevraagd hebben geef ik jullie hierbij al een kort overzicht van onze planning voor het najaar.

Er is veel vraag naar workshops kaarten maken. Deze zullen we zeker en vast terug inplannen. De workshop zullen doorgaan op zaterdag namiddag van 13u30u tot 17.00u en zullen telkens ongeveer €10,00 kosten, afhankelijk van het project dat gemaakt zal worden. Hiervoor dient u enkel uw basismateriaal mee te brengen, als de rest zal voor u klaarstaan.

Ook nieuw zal één gratis make & take zijn per maand. Deze zal ook telkens op zaterdag namiddag plaatsvinden van 13u30 tot 17.00u. Inschrijven hiervoor is niet nodig, u kan gewoon aanschuiven aan de tafel wanneer er een stoeltje vrij komt. De datums kan u vinden op onze workshop pagina.

Er komt ook nog een albumworkshop op zaterdag 17 september. Verder details hierover komen zo snel mogelijk op het blog. Inschrijven kan vanaf de dag dat het blogbericht verschijnt.

Ook zijn er nog steeds onze Pergamano workshops op zaterdag voormiddag, 2x per maand. Voor alle verdere info hieromtrent kan u een mailtje sturen naar info@cartnscrapart.eu.

Er staat ook nog een workshop op het programma in de reeks 'cricut explore'. We gaan namelijk een mooie winter lodge maken. Deze vinden plaats op zaterdag 6 augustus en zaterdag 20 augustus telkens om 10.00. Verder info hieromtrent zal ook spoedig op ons blog verschijnen.

Ook zijn er weer de jaarlijkse beurzen dit najaar waar wij zullen aanwezig zijn.
Van 21 tot 25 september op het Hobby & creatief salon in Mechelen.
Op 7/8 en 9 oktober zijn we te vinden in Hasselt op het Hobby & creatief salon.
Van 16 tem 20 november kan u ons komen bezoeken in Mechelen op de Libelle Winterfair.
Op 26 en 27 november zijn we aanwezig op de Kers & Creatief beurs in Antwerpen.

Indien u verder info wil over deze beurzen kan je altijd een bezoekje brengen aan de website: www.hobbysalon.be

Ik hoop jullie allemaal terug te mogen verwelkomen in onze winkel, na een heerlijke zomer!

Els

3 opmerkingen: