Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 6 januari 2017

Heropening - Nieuwe webwinkel - nieuwsbriefHet is zo ver!
Een hoop werk achter de schermen en heel veel helpende handen, maar het is gelukt…
We zijn trots op onze volledig vernieuwde webwinkel en de opknapbeurt van onze winkel.


Heel wat producten maar ook de eerstvolgende workshop en vrije crop kan je al terugvinden in onze gloednieuwe webwinkel. Inschrijvingen hiervoor kunnen enkel nog via de webwinkel en je inschrijving is pas definitief na betaling. Bij het inschrijven voor een workshop klik je steeds op hier ophalen. Zo voorkom je dat je verzendingskosten moet betalen voor het inschrijven voor een workshop. Je vindt de nieuwe webwinkel terug via volgende link: http://cartnscrapart.be/nl
Zorg er voor dat je de vorige link naar onze webwinkel verwijdert en vervangt door de het nieuwe adres.


Ondanks alle werk zijn er mogelijk hier en daar nog kleine foutjes. We werken hier dan ook nog dagelijks aan, maar toch horen we graag jullie opmerkingen en suggesties via onze nieuwe email: info@cartnscrapart.beEn er is nog goed nieuws. Regelmatig mogen jullie van ons een nieuwsbrief verwachten zodat jullie als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwigheden en nieuwsjes. Onze eerste nieuwsbrief bevat dezelfde informatie dan deze blog. Maar heb je onze eerste nieuwsbrief van nog niet aangekregen, dan kan je je alsnog abonneren voor de volgende nieuwsbrieven. Dit kan via een link in de webwinkel of hier.


Een aantal nieuwe merken vinden kortelings de weg naar onze winkel. Zo verwachten we Chocolate Baroque en 7 Dots Studio (http://7dotsstudio.com/) en ook de nieuwe release van My Favorite Things en Studio Light zijn onderweg.


Niet alleen de webwinkel onderging een grondige metamorfose ook de winkel zelf is helemaal gereorganiseerd. Reden genoeg voor een feestelijk openingsweekend op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2017. 

Op zaterdag 4 februari is er een workshop ‘hoekenwerk’ van 10u-16u met als thema “Lente – Valentijn”. De prijs voor deelname is 25 EUR, maaltijd inbegrepen. Ook voor deze workshop kan u enkel inschrijven via de webwinkel : hier. We werken met een doorschuifsysteem en iedereen gaat naar huis met 3 prachtige projectjes.

Op zaterdag 4 februari en zondag 5 februari is er ook een gratis Make and Take van 11-17u.

Vanaf zaterdag 7 januari tot en met het feestelijk openingsweekend krijgt elke klant bij aankoop een Cart ’n Scrap Art boodschappentas. (één tas per klant, zolang de voorraad strekt). Deze tas levert je bij hergebruik extra punten op voor je klantenkaart. Na het openingsweekend is er steeds de mogelijkheid om deze boodschappentas nog aan te kopen voor €1,00/st.

Zaterdag 7 januari is ook de start van de stockopruiming. Heel veel spulletjes liggen op jullie te wachten aan kleine prijsjes.

Tot snel!
Het Cart’n Scrap Art team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten