Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 28 januari 2017

Nieuwsbrief 2

Onze tweede nieuwsbrief bevat dezelfde informatie als deze blogpost.  Uitzonderlijk willen we deze brief nog eens opnemen in onze blog.  Zo krijgt iedereen de kans zich alsnog te abonneren als je in de toekomst deze brieven wil ontvangen.

Dus heb je onze nieuwsbrief nog niet aangekregen, dan kan je je alsnog abonneren voor de volgende nieuwsbrieven. Dit kan via een link in de webwinkel of hier.  Onze tweede nieuwsbrief zou op zondag 22/01 normaal gezien via mail zijn toegekomen.


Vanaf 1/2/2017 gaan we van start met een heuse facebookwedstrijd. Je neemt een foto van de spulletjes die je in onze winkel hebt aangekocht (via de webwinkel of in de winkel zelf) en van het projectje dat je er mee maakte. Dit mag een kaart, een lay out of eender welk ander project zijn. Je deelt deze foto met de groep van Cart’n scrap art op Facebook maar ook op je eigen tijdlijn en je vermeld steeds  #cartnscrapart bij je bericht. Enkel op deze manier kunnen wij al de berichten van iedereen terugvinden. Maandelijks wordt een waardebon van €10,00 verloot onder de deelnemers. Je kan zo vaak deelnemen als je wil per maand, maar wel telkens maar één maal per aankoop. Als dat niet leuk is…. 

Velen vonden ondertussen al de weg naar onze nieuwe webwinkel
Tal van nieuwe spulletjes zijn al in de webwinkel gezet en je vind ze steeds terug onder het tabblad nieuw. De webwinkel zal ook elke week aangevuld worden. Bestel je iets via de webshop dan betaal je volgende bedragen voor de verzending:
Verzendingen binnen Belgie: €7,00 tot een bestelbedrag van €30,00. Vanaf een bestelbedrag van €30,00 verzenden we gratis binnen België.
Verzendingen Nederland: €10,00 tot een bestelbedrag van €50,00. Vanaf een bestelbedrag van €50,00 verzenden we gratis.
Deze kosten verschijnen binnenkort ook in de webwinkel zelf.
Hilde en Els proberen je nieuwe spulletjes zo vlug mogelijk bij de bestemmeling te krijgen.

Ook de echte winkel onderging een make over om alles zo overzichtelijk mogelijk te maken.
Kom zeker eens een kijkje nemen tijdens het openingsweekend. Alle betalende klanten krijgen bij hun eerste aankoop een gratis herbruikbare winkeltas. Breng deze tas zeker mee bij elk winkelbezoek want dat levert extra krediet op voor je klantenkaart. Dit krediet wordt trouwens ook automatisch verrekend als je via de webwinkel besteld.

Op zaterdag 4 februari tussen 11u en 17 u verzorgt Els een gratis make & take Je kan aan de slag met nieuwe mallen van Penny Black. En ook op zondag 5 februari,  tussen 11 en 17u, kan je een ander projectje maken tijdens alweer een gratis make & take bij Chris.

Wie zin heeft in een lenteworkshop op 4 februari, er zijn nog enkele plaatsjes. Je maakt je in kleine groepjes 3 leuke kaarten voor de prijs van 25 EUR, materiaal en lunch inbegrepen. De voorbeelden komen snel op ons blog, inschrijven kan via de webwinkel.
Voor een workshop mag u steeds klikken op afhalen, dit om verzendingskosten te vermijden. Indien u nog artikelen zou bestellen bij het inschrijven voor een workshop en u besteld voor meer dan €30,00 (België) dan kan u rustig op verzenden klikken voor alles, want dan worden er geen verzendingskosten aangerekend. Wenst u een bestelling van artikelen te doen voor minder dan €30,00 en u wenst in te schrijven voor een workshop dan moet u dit in twee aparte bestellingen doen zodat de nodige verzendingskosten kunnen berekend worden voor uw bestelling.

Er is goed nieuws voor de liefhebbers van Chocolate Baroque. De bestelling is aangekomen en ik kan je al verklappen dat er  heel leuke stempels tussen zitten. Neem vlug een kijkje in onze webshop vanaf donderdag 26 januari en ga er mee aan de slag.

Zagen jullie het nieuwe papier van 7 Dots Studio? Mooi, dubbelzijdig papier met vele mogelijkheden.

Wie van bloemen en de lente houdt, vindt zeker zijn gading in de  de nieuwe Home and Happiness lijn van Studio Light. Stempels, papier in mooie pasteltinten , mallen en stencils, ….
Jullie zien, genoeg nieuwigheden om mee aan de slag te gaan. We zijn benieuwd welke mooie projectjes op onze Facebook pagina zullen  verschijnen.

Noteer in je agenda ook alvast de datum voor het opendeurweekend: 25 en 26 maart. Hierover horen jullie zeker meer in onze volgende nieuwsbrief.


Het Cart’n scrap art team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten