Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 5 februari 2017

Flamingo kaart

Hallo


Vandaag stel ik jullie een zomers kaartje voor. Ik gebruikte de Color Layering Flamingo, een stempel van Hero Arts. Er bestaat ook een bijhorende mal, voor het geval je de Flamingo wil uitsnijden.Om de laagjes te stempelen  gebruikte ik  de Misti, een ondertussen onmisbare Tool.
Het moeilijkste bij een laagjesstempel, is het uitzoeken van de juiste kleuren inkt. Ik gebruikte voor de Flamingo in volgorde: Pink Lemonade van MFT, Tickled Pink van MFT en Lilac Posies van Memento.
Voor de grasjes gebruikte ik Sour Apple(MFT). Nadien bracht ik nog  een accentje aan met Elf Green, eveneens van MFT.
De basis van de stempelpapier blende ik met distress inkt, Tumbled Glass. De waterkringen stempelde ik met Sno Cone van MFT.
De enamels nam ik uit mijn voorraad.
Een tijdje geleden zag ik op internet ergens een goeie tip die ik graag met jullie deel.
 Bij een Misti of bij de Cart ’n Scrap Art Easy Stamping Tool, zit ruitjespapier dat je als ondergrond bij het stempelen kan gebruiken. Wel ik lamineerde dit ruitjespapier en kan het nu na gebruik telkens met het wonderdoekje van Lawn Fawn terug schoonvegen. Echt handig.


Hopelijk krijgen jullie, na het zien van dit kaartje, ook weer zin om aan de slag te gaan.

Groetjes
Chris

1 opmerking: