Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 27 februari 2018

3D embossing....

Hallo,
vandaag breng ik jullie wat 3D embossing inspiratie....


Ik heb de mooie Crafter's Companion 3D embossing folder English Rose gebruikt met de Gemini en zwart karton. Waarom zwart karton vraag je je misschien af? Op het zwart komen de mooie kleuren Gilding wax heel mooi naar buiten terwijl ze op andere kleuren karton altijd een beetje wegvallen. dus vandaar het gebruik van zwart.

Als je hem door de Gemini of andere embossing machine hebt gedaan dan snij je het karton netjes rond het embossing patroon uit. 
Ik heb een tekst stempel gebruikt uit een Sheena Douglas stempelset A little Bit Sketchy-Art. Gestempeld met de Versamark watermark stempelpad. En daarna de Ranger embossing poeder Antiques Frosted Crystal gebruikt. En verhit met de heatgun. Ik dacht dat het witte embossing poeder zou zijn maar dat was het dus niet hahahaha. Hierdoor is de tekst nu mooi subtiel, dus een geluk bij een ongelukje.

En gebruik je de Gilding wax. Ik gebruik hiervoor altijd gewoon mijn vingers omdat je dan meer gevoel heb met hoeveel druk je uitoefent op het patroon. Je wilt namelijk liever er te weinig op doen i.p.v. te veel. Erop is makkelijker dan het er weer af halen.
Ik ben begonnen me eerst de blauwe kleur er op te smeren daarna het groen en als laatste de rode gilding wax. Wij verkopen meerdere merken Gilding wax en je kan ze allemaal goed met elkaar gebruiken dus je hoeft niet alleen maar 1 merk te gebruiken. Het groen dat ik heb gebruikt is van de Prima Art Alchemy en de Blauw en Groen is van de Creative Expressions Metallic Gilding wax collecties.

Ik heb dit gemat op Rood Metallic karton.

Ik hoop dat jullie het kaartje leuk vinden en tot volgende week weer.
hugs Ria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten