Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 9 september 2013

Onze nieuwste aanwinst!

Beste lezers allemaal,

Wij zijn ontzettend blij dat we een nieuw design team lid hebben. We laten het aan haar over om zichtzelf voor te stellen. Alvast hartelijk welkom in ons team Peggy en hopelijk beleven we samen nog veel hobby plezier!Ik ben Peggy en ik ga jullie laten kennis maken met mixed media. Dat is iets wat ik heel erg graag doe, werken met verf en lijm.

Maar op gebied van hobby doe ik erg veel graag, ik ben ook altijd wel creatief bezig geweest, tekenen, zelf kleding maken, kaartjes maken en hierbij ben ik begonnen met 3D plaatjes en dan overgestapt op het stempelen en het kleuren met Copics.

Mini albums en lay-outs maak ik ook heel erg graag, en door voor dit laatste zelf bloemen te gaan maken en mijn versieringen en deze dan ook te gaan verven in de juiste kleur is mijn zin voor mixed media gegroeid.

Buiten de hobby heb ik een gezin: getrouwd met Bert en 2 kids, ik dacht even "kindjes" te typen maar het zijn al tieners ….zo ineens :))

Ik heb een hele tijd voor het jeans merk Levis gewerkt maar ben nu a een hele tijd huis manager !!

Voor wie totaal niet bekend is met mixed media, laat je vooral niet afschrikken. Veel van de materialen heb je al van het kaarten maken en of scrappen ,vele mallen en ponsen gaan etra kunnen benut worden. En het overige ga je allemaal bij Hilde vinden.

Bij mixed media werk je met verschillende materialen, je gaat ze mixen, zoals papier en stof,hout,kant,metaal,verf enz en je gaat verschillende technieken mengen: verven,embossen,textuur aanbrengen,lakken enz.Tot binnenkort voor heel wat mixed media tips en inspiratie,

Peggy
 
 
Hier alvast een voorproefje van Peggy haar werk.
 

 

6 opmerkingen:

 1. van harte welkom Peggy ,
  mooie foto van jou werkje
  wens je nog veel plezier in de team
  veel liefs van marcelline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dikke proficiat, Peggy. Ik ben echte,leek wat mixed media betreft. Ik kijk dus enorm uit naar je creaties en tips!
  Veel plezier in het design team.
  Groetjes
  Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Peggy,

  Welkom. Ken niets van mixed media, dus ben ik heel benieuw naar nog meer.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. van harte welkom en dat we er met ze allen veel plezier mogen beleven grtjs Huguette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom Peggy
  Heel leuk en mooi werk laat je hier zien... we gaan mekaar vast nog ontmoeten in de toekomst.
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen