Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 27 september 2013

workshop 11 oktoberDag iedereen,


We willen jullie alweer de volgende kaart voor de vrijdagse avondworkshop doorgeven. Op 11 oktober gaan we aan de slag met de circle edge punch/flower arches van Martha Stewart. (zie op de foto hieronder). Dat je met deze pons echt wel leuke dingen kan doen toont deze kaart die jullie kunnen maken op de workshop :Behalve de pons wordt ook aan de slag gegaan met distress inkt. Een aantal eenvoudige technieken worden gebruikt om de kaart meer diepte te geven.
Het papier is van BoBunny, Autumn song en dus helemaal geschikt voor deze tijd van het jaar. Gecombineerd met de stempels van Lawn Fawn, geeft dit een erg leuk, herfstig resultaat.

Als u wil deelnemen, mogen wij u vragen volgende zaken mee te brengen :
-  distress inkt "wild honey" en "rusty hinge" + sponsjes

 De prijs is naar goede gewoonte 12 euro en hiervoor gaat u een gezellige avond tegemoet met een bakje koffie of thee erbij. Alle materialen gebruikt op de kaart zijn in de prijs inbegrepen.

Wenst u deel te nemen? Stuur dan gewoon een mailtje naar de winkel, en u krijgt een mailtje retour met bevestiging van uw inschrijving!
Vindt u dit echt wel een leuke kaart, en wil je graag met de materialen aan de slag, maar kan u niet op 11 oktober? Geen nood, u kan een materiaalpakketje bestellen. Let wel : bij dit materiaalpakketje zit GEEN werkbeschrijving. Indien u een materiaalpakketje wil, graag vermelden in uw email! De pakketjes kunnen afgehaald worden in de winkel vanaf zaterdag 12 oktober of tegen meerprijs van de verzendkosten opgestuurd worden.


Veel plezier aan de deelnemers!

groetjes
Veerle

1 opmerking:

  1. een mooie kaart
    maar die dag is voor mij heel moeilijk , is huwelijkverjaardag en dat vieren we onderons

    BeantwoordenVerwijderen