Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 17 september 2013

Volgende event : KERSTEVENT

Dag iedereen,


De deelnemers zijn nog aan het bekomen van het magnolia-event en hun kaarten aan het afwerken, maar het DT team is al aan slag voor het volgende event. Meteen ook de laatste voor dit jaar. Deze keer een KERSTEVENT, dat zal doorgaan op 23 november. Let op : dit event is maar op 1 dag, met maximaal acht deelnemers, en vol = vol. We gaan deze keer aan de slag met papier van MME, Echo Park en Prima. Er zit ook een leuk cadeautje in het pakket :-)Geen nood voor degenen die er niet bij kunnen zijn, we hebben ook al plannen voor het eerste event van 2014, ergens in het voorjaar, met een heel leuk en ruim thema ;-)

Wil je erbij zijn op dit event, stuur dan als de bliksem een mail naar info@cartnscrapart.eu De kosten voor deze dag bedragen 45 euro, hierbij is een heerlijke lunch inbegrepen.
Zoals steeds willen we graag de betalingen binnen ten laatste één week voor het event. Indien u door omstandigheden toch niet aanwezig kan zijn, kan u zelf een vervanger sturen of uw materiaalpakket ophalen in de winkel (of kan opgestuurd worden tegen verzendkosten).

De inschrijvingen worden aangenomen op volgorde van binnenkomst van de mails, die vanaf nu kunnen gestuurd worden. Zoals gezegd, slechts acht plaatsen.

groetjes,
Veerle

3 opmerkingen:

  1. hoi
    ik heb juist mij en Claudia ingeschreven
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb daar helemaal zin in en heb me net ingeschreven. Als het goed is heeft Marcelline dat ook gedaan en kunnen we gezellig samen komen.

    BeantwoordenVerwijderen