Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 22 september 2013

Twig and Berry in combinatie met de Old Letter Rose

Hallo allemaal,

Onlangs ontdekten we in de winkel nog een aantal prachtige papiertjes van Kaiserkraft : de Twig and Berry collectie. Een collectie met traditionele kerstkleuren rood, groen en bruin.  Geschikt voor kerstkaarten, albums of layouts, maar zeker ook voor andere projecten omdat de verschillende dessins zeker niet allemaal specifiek voor kerstmis zijn.  Neem ze zeker eens ter hand de volgende keer dat je in de winkel bent, ze zullen je vast en zeker bekoren!


Zo zocht ik een designpapier met een mooie rode kleur, liefst een warm rood, te combineren met kraft.  En dat vond ik in deze collectie.  Heb me gelijk nog wat andere papiertjes meegebracht voor kerstkaarten.  Deze toon ik dan later wel eens.

- klik op de foto om 'm te vergroten -
- binnenkant -


Ik maakte de basis van deze kaart met een grote Spellbinders stans.  De achterste zijde heeft een rillijn bovenaan en boven die rillijn zijn de 2 helften op elkaar geplakt.  Zo klapt de kaart open en naar achter en als ze dicht is, is de volledig vorm zichtbaar is.

Verder gebruikte ik de prachtige stempel van Noor! : Old Letter Rose nr. 2 die ik inkleurde met distressinkt en ook een flinke Walnut Stain rand gaf.

Om af te werken gebruikte ik allerlei embelishments, onder andere een bronzen hartje, een parel hartje en een crème resin roosje en crème bloemetjes van Scrap-Unlimited.  Dit superleuk assortiment van embelishments is binnenkort verkrijgbaar in de winkel.   Je ziet ook een mooi rood roosje van Wild Orchid Crafts.   Het leuke klemmetje bovenaan is uit de Vintage Collection van Toga die je ook in de winkel kan vinden.

Binnenin gebruikte ik Magnolia Doohickey stansjes en Noor! tekststempels.

Groetjes,
Marijke

2 opmerkingen:

 1. Marijke
  heel mooi gedaan
  groetjes van marcelline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marijke dit is een prachtig werkstuk hoor...mooi om te zien!
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen