Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 18 januari 2014

NIEUW EVENT - NEEM JE AGENDA ERBIJ!!!

Dag iedereen, 


We horen het veel bij de kaartenmakers en scrappers....het is zo moeilijk om iets moois te creëeren voor jongens en mannen..... Daarom, speciaal op verzoek, een dag helemaal in het teken van de mannen....een heus MANNEN-EVENT. We gaan aan de slag en maken mannenkaarten en projecten volledig voor onze stoere binken en ook aan de tienerjongens wordt gedacht.... Het event zal naar goede gewoonte als volgt verlopen : Iedereen is welkom vanaf 11u en we gaan door tot 16u. Iedereen krijgt een materiaalpakket boordevol spulletjes en daarmee kan men naar hartelust aan de knutsel. Het DT team zorgt voor uitgewerkte voorbeelden die men kan namaken, of men kan uiteraard ook naar eigen inzicht gaan werken en gewoon inspiratie halen uit de voorbeelden. 
Het papier is besteld, de details worden achter de schermen besproken en zodra het event nadert gaan we jullie uiteraard onze voorbeeldjes tonen! We kunnen alvast een tipje van de sluier lichten en melden dat we gaan werken met papier van Teresa Collins en My Minds Eye :-)Zoals gewoonlijk is er over de middag een heerlijke lunch voorzien door Hilde. Doorheen de dag zijn er koffie, thee en water voorzien.
Dit event gaat door op zaterdag 26 april en zal 49 euro kosten all-in, dit wil zeggen materiaalpakket, lunch en drank doorheen de dag. En uiteraard wordt u de hele dag begeleid voor het maken van uw projecten.
Wil je er graag bij zijn? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar de winkel, want de plaatsen zijn zoals steeds, beperkt, en vol = vol. Uw inschrijving is definitief wanneer u het bedrag gestort heeft. Dit moet ten laatste één week voor datum gebeuren. Zoniet wordt uw plaats weer beschikbaar gesteld voor anderen. Indien u later toch niet kan deelnemen, kan het materiaalpakket naar u toegstuurd worden tegen vergoeding van de verzendkosten.

Wij hebben er alvast zin in en hopen op een enthousiaste groep deelnemers!

Groetjes,
het cart-n-scrapart team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten