Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 1 januari 2014

Ons nieuwjaarscadeau voor de klanten : een gloednieuwe webwinkel!!

Dag iedereen,

Wij, het team van Cart-n scrap art, zetten het jaar goed in met schitterend nieuws voor onze klanten! Wij zijn heel verheugd u met dit nieuwe jaar de "geboorte" van onze gloednieuwe webwinkel te kunnen aankondigen. Het was een olifanten dracht, want het heeft bloed, zweet en veel frustraties met zich meegebracht, maar nu, mede dankzij de grote inspanningen van medewerkster Els, is hij er echt!! Hij is online en in gebruik via volgende link :

www.cartnscrapart.euAchter de schermen wordt uiteraard druk verder gewerkt en wekelijks worden nog nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment van de webwinkel. Uiteraard staan niet alle produkten uit onze winkel in de webwinkel, maar met een kort mailtje of mededeling kan er uiteraard wel iets toegevoegd worden aan de bestelling.
Aangezien de webwinkel in zijn startblokken staat, kan het zijn dat we zelf dingen over het hoofd gezien hebben of dat er dingen zijn die niet naar behoren werken. Laat ons dit zeker weten, zodat we kunnen kijken naar een oplossing.
We hebben getracht er een gebruiksvriendelijke shop van te maken en hopen dan ook dat jullie net zo enthousiast zijn als wij hierover!
Ik zou zeggen, snuffel eens rond en plaats gerust een eerste testbestelling!
groetjes,
het team van Cart'n scrap art
Hilde, Els, Do, Marijke, Peggy en VeerleGeen opmerkingen:

Een reactie posten