Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 22 maart 2014

70ste verjaardag!


Dag iedereen!


Vandaag toon ik jullie een verjaardagskaart voor een 70 jarige man. Ik koos voor frisse kleurtjes met papier van Authentique ( SUAVE lijn).
http://www.cartnscrapart.eu/nl/14-authentique


De vlaggenlijn is een hele leuke mal van Lalaland. Hij is erg populair, dus als u deze wil, best bestellen, want zodra hij in de rekken ligt is hij verkocht :-) Het cardstock is uiteraard van American Crafts. Heel handig al die leuke kleuren die ze in hun gamma hebben. Je neemt gewoon je design papier en loopt de kleurtjes af naar de ideale match.


De ronde mal op de achtergrond is eentje van Joy! (6003/1004) en die heb ik uitgesneden uit "fabric" van joy! (8011/0406) Heel leuk, want dit papier is getextureerd en kan je opschuren. Beetje zoals color core. Dat heb ik hier dus ook gedaan, lichtjes opgeschuurd zodat de ge-emboste delen beter naar voor komen.


De ronde tekststempel is van Whimsee, uitgeponst met een ronde pons. Verder ook afgewerkt met wat knoopjes, kleefparels en met stickers 70! aangebracht.
Er is ook onder- en bovenaan de papierstrook een border aangebracht met een atoma pons.


Ook een bedeltje aangebracht die de kaart iets meer detail geeft. De bedel is met kraft touw over de kaart gespannen. Dit soort touw vind ik erg leuk op mannenkaarten. Het is ook te krijgen in de winkel per lopende meter.

Zoals steeds is alles te krijgen of te bestellen inde winkel!

groetjes,
Veerle

2 opmerkingen:

  1. heel mooie kaart Veerle, die man kan tevreden zijn als hij ze ontvangt.
    Groetjes en nog fijn weekend Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super kaart, die details die jij er altijd instopt! prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen