Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 24 maart 2014

NIEUW EVENT!!

Dag iedereen, De voorbereidingen voor ons mannen-event op 26 april zijn nog volop aan de gang, maar op algemeen verzoek geven we alvast wat meer info over het daaropvolgende event dat gepland staat.
Deze keer een event in het thema "bijzondere momenten". Hierbij denken we aan geboorte, huwelijk, communie, jubilarissen, maar evengoed overlijden en verjaardagen komen aan bod. Kortom, er wordt gedacht aan elke gelegenheid die een kaartje verdient.

We gaan aan de slag om vooral kaartjes te maken, maar ook cadeautjes, projectjes voor alle gelegenheden komen aan bod....denken we aan doopsuiker projectjes, kraamcadeautjes, jubilaris geschenken, huwelijkspresentjes, verjaardagstraktaties...
Het event zal naar goede gewoonte als volgt verlopen : Iedereen is welkom vanaf 11u en we gaan door tot 16u. Iedereen krijgt een materiaalpakket boordevol spulletjes en daarmee kan men naar hartelust aan de knutsel. Het DT team zorgt voor uitgewerkte voorbeelden die men kan namaken, of men kan uiteraard ook naar eigen inzicht gaan werken en gewoon inspiratie halen uit de voorbeelden. 

Aangezien het nog ver vooruit is in de agenda, zijn er nog geen zekerheden over het materiaal dat we gaan gebruiken, dus daarover voorlopig nog geen informatie. Toch willen we al de datum vrijgeven, zodat u hiermee rekening kan houden en eventueel al inschrijven als u erbij wil zijn.
Zoals gewoonlijk is er over de middag een heerlijke lunch voorzien door Hilde. Doorheen de dag zijn er koffie, thee en water voorzien.
Dit event gaat door op zaterdag 14 juni. De prijs zal all-in zijn, zoals steeds, dit wil zeggen materiaalpakket, lunch en drank doorheen de dag. En uiteraard wordt u de hele dag begeleid voor het maken van uw projecten. Momenteel is de prijs nog niet vastgelegd, omdat de materialen nog niet vastliggen. Zodra we hierover meer info hebben zullen wij u informeren.


Wil je er graag bij zijn? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar de winkel, want de plaatsen zijn zoals steeds, beperkt, en vol = vol. Uw inschrijving is definitief wanneer u het bedrag gestort heeft. Dit moet ten laatste één week voor datum gebeuren. Zoniet wordt uw plaats weer beschikbaar gesteld voor anderen. Indien u later toch niet kan deelnemen, kan het materiaalpakket naar u toegstuurd worden tegen vergoeding van de verzendkosten.

Wij hebben er alvast zin in en hopen op een enthousiaste groep deelnemers!Groetjes,
het cart-n-scrapart team

4 opmerkingen: