Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 20 maart 2014

Product in de kijker - uitwerking 4 - Maart

Vandaag mag ik jullie iets laten zien met ons product in de kijker, deze maand de embossing poeders van WoW! Als promo van de maand kan je van deze super goeie (echt waar!!!) embossingpoeder 4 verschillende potjes kopen voor de prijs van 3 ….dus 3+1 helemaal gratis !!!!!!

Ik heb voor jullie een label gemaakt, de achtergrond voor het label is gemaakt met sprays van Tattered Angels: op gewoon print papier overvloedig je sprays gebruiken vervolgens het papier bij elkaar frommelen en voorzichtig opnieuw openen. Dit moet je rustig en voorzichtig doen omdat het papier zo verzadigd is van de inkt makkelijk scheurt. Dit laten drogen of het wat sneller laten gaan en alles drogen met een heatgun. Ook het kleine labeltje is gemaakt met sprays, hierop een kroon gestempeld met inkt en een mask van Tim Holtz figuren aangebracht. Het honinggraat motief is gemaakt met het WoW! embossing poeder. 
Ook de beide vlinders en de blaadjes tussen de bloemen werden met het WoW! embossing poeder gemaakt. Al de leuke embossing poeders zijn bij Hilde te koop, en er zijn heel wat toffe kleuren beschikbaar voor ieder zijn smaak eentje ….of meer :-)
Ik lees heel graag wat jullie van mijn tag vonden en hopelijk gaan jullie ook aan de slag met deze hele goed verwerkende poeders. Heb je nog vragen …. stel ze gerust !!
Groetjes Peggy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten