Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 15 maart 2014

Produkt in de kijker - uitwerking 3 - Maart


Welkom iedereen weer op ons blog.

Ook ik heb weer een uitwerking gemaakt met het product van de maand. Je kan tijdens de maand maart profiteren van volgende actie : 3 verschillende kleuren kopen, geven je recht op een 4de potje gratis.  Een potje WOW! embossing poeder kost trouwens slechts € 2,95! Er zijn ongeveer 100 kleuren beschikbaar.

 
 
 
 

Zoals wel vaker heb ik gebruik gemaakt van Heartfelt creations papier, de Antiquity paper Collection. Nog steeds mijn favoriet merk.
Vervolgens heb ik de klok van Tim Holtz uitgesneden uit gewoon cardstock en deze helemaal bewerkt met versamark. Vervolgens embossingpoeder van WOW! in de kleur Metallic Copper Sparkle Embossing Glitter WS05R en verhit.
De bloemen zijn ook gemaakt met een mal en stempels van Heartfelt creations, Tattered Blossoms. Op de bloemen heb ik met een versamark pen op elk bloemblaadje enkele streepjes gezet en daarna dezelfde Metalic Copper Sparkle Embossing Glitter WS05R op de bloemblaadjes gedaan en verhit. En als kers op de taart heb ik ook de zwarte strik gemaakt met Primary Ebony Regular WH00R embossing poeder van WOW! samen met de WOW! Melt-it Powder WA50L. U kan een leuk filmpje vinden van de werkwijze die ik gevolgd heb op You-tube http://www.youtube.com/watch?v=_017WUaNz9g. De mal voor de strik heb ik zelf gemaakt met 2 componenten siliconen die heel binnenkort ook in de winkel te verkrijgen is.

Zoals je ziet kan je met WOW! niet alleen embossen, maar heeft het product verschillende toepassing.

1 opmerking: