Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 18 juni 2014

Workshop Indigoblu mannequin torso

Met heel veel plezier stel ik jullie een workshop voor die zal plaatsvinden in de zomermaanden. Normaal plannen we geen workshops, maar omwille van de grote vraag zijn we toch gezwicht.

En het is niet zomaar een workshop, we gaan een heuse mannequin torso maken. Bij deze workshop werken we voornamelijk met produkten van het merk Indigoblu en een kleine greep uit het Heartfelt creations aanbod.

We gaan aan de slag met verschillende technieken en producten zoals Flitterglu, Mega flake, Gee-sso Good, Slap it on, stempels, ....

Deze workshop zal 2x plaatsvinden om zo ook de vakantiegangers de kans te geven om deel te nemen.

U kan deelnemen op 12 juli 2014 of op 16 augustus 2014. We starten telkens om 10.00u. De prijs voor deelname is €47,00. Hierin zitten de materialen inbegrepen, een heerlijke lunch en drank gedurende de ganse dag.




Zoals steeds zijn de plaatsen beperkt. Inschrijving via mail info@cartnscrapart.eu. Mails worden behandeld in volgorde van ontvangst. Voorwaarde voor deelname aan onze workshop kan u vinden onder het tabblad 'workshops' hier op ons blog.


1 opmerking: