Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 25 januari 2015

Heartfelt event

Op 21 februari is het zover. Ons eerste event van dit jaar. Op speciaal verzoek van onze klanten gaan we aan de slag met hoofdzakelijk materialen en papier van het merk Heartfelt Creations. Niet zomaar één van de favoriete merken van enkele van onze DT-leden. Werkelijk prachtige papiercollecties, stempels, mallen enz. om maar niks te zeggen over de prachtige bloemen die je kan maken met dit merk.

Dit event echter zal niet zijn zoals onze voorgaande. We gaan steeds op zoek naar verbetering en naar een andere formule.

Zoals jullie wel weten gaat dit event zelfs in 2 delen plaats vinden. Dit hebben we gedaan omdat het onmogelijk was om de prachtige projecten die ons DT heeft uitgewerkt te realiseren op 1 dag.

Maar dat is nog niet alles. Tijdens dit event zal je een keuze moeten maken, wij stellen 3 verschillende projecten aan u voor, u kan kiezen voor 1 project uit deze 3. Als dat niet spannend is!

De prijs voor deelname aan dit event is €95,00 en dit voor 2 dagen vol knutselplezier inclusief al de materialen, lunch en drank gedurende 2 dagen. Jullie zijn welkom om 10u zodat iedereen tegen half 11 klaar is om te starten met de workshop.

Aangezien dit event al volzet is en wij de vraag gekregen hebben van enkele klanten of we dit nog gaan herhalen zal u de kans krijgen om nogmaals in te schrijven voor dit event en op deze manier voor een ander project kiezen. Dus niet getreurd er is nog hoop als u niet kan kiezen uit de 3 prachtige projecten van ons DT team. De datums voor het 2de Heartfelt event zijn 9 mei en 6 juni. U kan alvast inschrijven indien u niet kan kiezen uit de 3 projecten en er nog een 2de wil maken.

Project 1: Een prachtige set van canvassen
Als u kiest voor dit project maak je telkens tijdens 1 dag 1 canvas volledig af. Er wordt u stap voor stap uitgelegd hoe u een canvas bekleed, en vooral hoe u al deze bloemen zelf kan maken. Handig als u achteraf thuis zelf een canvas wil maken, wat u perfect gaat kunnen en dit is toch iets prachtig als geschenk !! U gaat vele kunnen verrassen …of u woning van eigen gemaakte decoratie voorzien.
Beide canvassen zijn verschillend maar passen ook samen zodat ze als duo kunnen opgehangen worden maar ook afzonderlijk een mooi decoratiestuk zijn.
U krijgt natuurlijk ook weer een handleiding mee zodat u thuis alle tips nog eens kan nalezen, zo kan u vlot en  zelfstandig met de Heartfelt producten aan de slag.
Project 2: Een explosion box en luchtballon

Indien u kiest voor project 2, maken we de eerste dag een explosion box, de tweede dag gaan we aan de slag om een prachtige luchtballon te maken.


We maken een explosion box met verschillende flapjes om kleine foto's, ticketjes,... te verwerken.  Ook hierbij krijgt u een handleiding zodat u thuis aan de slag kan gaan.Tijdens de tweede workshopdag maken we een echte Heartfelt luchtballon.  We zullen hierbij geweldige Heartfelt mallen gebruiken en leren hoe we zelf mooie bloemen maken.

Project 3: Een doos met maar liefst 3 bijpassende mini albums.

Indien u kiest voor project 3 maakt u op de eerste dag een doos uit karton, waarin u verschillende dingen kan opbergen of bewaren. Op de 2de dag van het event maken we echter maar liefst 3 mini albums die in deze doos passen.
Nu is het aan jullie, kiezen welk project jullie wensen te maken. Nadat u uw keuze hebt doorgemaild aan ons krijgt u een mail met alle details voor die dag.

Tot dan en veel succes met de keuze!

11 opmerkingen: