Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 1 januari 2015

Mini workshop: Silhouette Cameo snoepdoosje

Dit jaar staan er enkele workshops met de silhouette cameo op het programma.  Deze machine is heel veelzijdig en geschikt voor verschillende materialen en toepassingen.  Doorheen deze workshops zal je deze toepassingen leren kennen en leer je ook werken met het programma voor de silhouette: Silhouette Studio.

Op vrijdag 16 januari is de eerste workshop gepland.  Die avond zullen we een snoepdoosje maken met het prachtige papier van Maja Design.


We zullen aan de slag gaan met Silhouette Studio om de basismogelijkheden van het programma te leren kennen.  Ook zal je met de sketch pennen kunnen werken en zo je doosje van een tekst naar keuze voorzien.  Verder leren we uiteraard hoe je dit soort doosjes moet vouwen en in elkaar plakt.


Bij deze workshop gaan we samen van start om 18.00u.  We kunnen werken tot 21.30u.
Prijs voor deelname is €12,00, materialen, koffie of thee inbegrepen.
Inschrijven enkel via mail info@cartnscrapart.eu.

U brengt zelf mee: basismateriaal, distress inkt met blending tool, een laptop waarop het programma Silhouette Studio reeds geïnstalleerd is en een aparte computermuis.

Tot dan,
Natalie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten