Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 4 januari 2017

Voorstelling nieuw DT-lid Krisje Tordoir

Hallo!






Ik ben Krisje Tordoir.  Geboren in Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren.  In 2009 liet ik het drukke binnenland achter voor de 'peace and quiet' van Harelbeke in Zuid-West-Vlaanderen, de liefde achterna.  Dat het eigenlijk altijd de man is, die de vrouw moet volgen, daar kwam ik uiteraard pas later achter.  Samen met Thibault probeer ik zo goed en zo kwaad mogelijk onze twee poezenkinderen Copper en Ferro van dienst te zijn.  Overdag leef ik me uit als animator van een woonzorgcentrum.



Ik ben al een hele tijd creatief aan de slag.  Ik heb al verschillende hobbies geprobeerd, maar er doet niets mijn hart zo snel slaan als stempels en inkt. Die gebruik ik dan ook in praktisch alles wat er uit mijn handen komt. Ik heb heel lang, heel passioneel en monogaam aan scrapbooking gedaan.  Maar het leven is niet altijd een plaatje waar je foto's van wil maken.  Daarom dat ik zo'n openbaring kreeg wanneer ik eindelijk de stap durfde zetten naar de art journaling.  Het materiaal ervoor had ik toch al, als volleerd 'natte' scrapper/stempelaar/kaartjesmaker.  Je kan er al je emoties in kwijt, en je hoeft helemaal niks. Het hoeft zelfs niet mooi te zijn!


Als een echte nerd ben ik dan beginnen lezen, opzoeken, youtube kijken... Ik wou echt alles weten over al die nieuwe producten die mijn weg kruisten.  Om een plek te vinden voor al die ontdekkingen, en ook om ze wereldkundig te kunnen maken, ben ik met een nieuwe blog gestart: artismyfavoritecolor.wordpress.com.  In het Engels, aangezien die taal mij het makkelijkst ligt, naast het Nederlands.



Ik hoop dat ik jullie allemaal kan begeesteren met het plezier van art journaling.  Jullie kan over de streep trekken om net dat ietjes vuiler -in inkt-, dat tintje persoonlijker te gaan.  Want geloof me, eens dat je die stap gezet hebt, wil je nooit meer terug ;-)



Tot binnenkort, bij Cart'n'scrap Art, de koffie staat al klaar!
Krisje.

6 opmerkingen:

  1. Als dat geen bekend gezicht is :-) Ik kijk uit naar jou creaties Krisje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Krisje, leuk om te lezen dat je nog steeds 'aan de stempel' zijt 😊ik kijk uit naar wat je allemaal maakt!grtjs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Krisje, leuk om te lezen dat je nog steeds 'aan de stempel' zijt 😊ik kijk uit naar wat je allemaal maakt!grtjs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Linda!!!! Zo blij je nog eens tegen te komen :-) Ja, stempels zijn zoals koffie, eens je de smaak te pakken hebt, ben je verslaafd!

      Verwijderen
    2. Sorry, ik vergat in te loggen. 't Is Krisje uiteraard :p

      Verwijderen
  4. Woei!!! Proficiat Krisje! Vuil en persoonlijk is altijd goed. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen