Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 22 maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Beste klanten,

wij verstuurden daarnet een nieuwsbrief via e-mail.
Kreeg u hem en wil u hem in het vervolg niet meer ontvangen, kan je je uitschrijven via de link onderaan in de mail.

Heeft u de nieuwsbrief NIET ontvangen, dan heeft u misschien een nieuw e-mail adres sinds de laatste nieuwsbrief of staat uw e-mail adres nog niet in onze mailinglijst.  Wilt u in de toekomst onze nieuwsbrieven wel degelijk ontvangen, kan u zich hier inschrijven:


*verplicht veld





Het is wel zo dat de nieuwe mensen de huidige nieuwsbrief dan niet ontvangen via e-mail, dus zetten we uitzonderlijk de inhoud hier op onze blog.


Hallo iedereen,

Hier onze 1ste nieuwsbrief van 2019.
Op zaterdag 30 en zondag 31 maart is het weer zover. Dan is het ons 9e opendeurweekend. Wat vliegt de tijd.
We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en heel wat nieuwigheden toegevoegd.
Allereerst willen we onze trots voorstellen: de Woodcollection. Dit is onze eigen collectie met laser gerelateerde ontwerpen zoals rubber stempels, in hout gelaserde figuurtjes en projecten en zo veel meer. Ook is het mogelijk je eigen ontwerp voor een project of stempel binnen te brengen. Kom het ontdekken tijdens de opendeurdagen.
Ook hebben we een aantal nieuwe merken aan ons assortiment toegevoegd zoals 4EnScrap, een Frans merk dat exclusief in België bij ons te verkrijgen is en ook CarlijnDesign.  Ook zijn er een aantal merken waarvan het assortiment is uitgebreid.
Ons design-team zal op zaterdag en zondag paraat zijn om hier leuke gratis make&takes mee te geven.
We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 30 en zondag 31 maart van 11u tot 17u.  De make&takes zijn doorlopend en voor iedereen is er een kleine attentie. Hapjes en drankjes worden u uiteraard ook aangeboden.

Het Cart ’n Scrap Art-team
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten